Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα

e-mail

ΜήνυμαΑρχική » Τύποs πισίνας » Πισίνες προκάτ

Τύποι πισίνας : Πισίνες προκάτ

Εύκολη και γρήγορη κατασκευή που μειώνει σημαντικά το κόστος της πισίνας. Ο λόγος είναι ότι μειώνονται τα μ3 μπετού για την κατασκευή της πισίνας. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από της πισίνες από μπετό που γίνονται με skimmer. Τα βασικά στοιχεία μιας προκατασκευασμένης πισίνας είναι :
 • Μεταλλικά panels ύψους 1,10 μ ή 1,50 μ από γαλβανισμένη λαμαρίνα 2mm που δίνουν το σχήμα και τις διαστάσεις της πισίνας. Τα μεταλλικά panels πακτώνονται στη τσιμεντένια βάση με μεταλλικά εκτονούμενα βύσματα 12/15 (τέσσερα ανά panels). Συνδέονται μεταξύ τους με γαλβανισμένες βίδες Μ8Χ2,5 ανά σύνδεση με παράλληλη παρεμβολή την τριγωνική αντιστήριξη.
 • Τρίγωνα αντιστήριξης: Τριγωνικό πλαίσιο ανά γωνία 4mm γαλβανισμένο εν θερμώ στους 600oC. H τριγωνική αντιστήριξη πακτώνεται στη βάση με δυο μεταλλικά εκτονούμενα βύσματα με παρεμβολή μηχανισμού ρύθμισης της καθετοποίησης του panels.
 • LINER PVC : Το liner εφαρμόζεται πάντα σε πισίνες με μεταλλικό σκελετό και γενικώς στις προκατασκευασμένες με πάχος 1,5 χιλ. Το liner υπάρχει σε πολλά χρώματα για να μπορεί να καλύπτει ευρύ φάσμα αισθητικών επιλογών.


  Επιστροφή στους τύπους πισίνας


  Τύποs πισίνας
  -Πισίνες απο μπετό με υπερχείλιση
  -Πισίνες απο μπετό με skimmer
  -Πισίνες απο μπετό με ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (καταράκτη)
  -Πισίνες προκάτ
   Βασικός εξοπλισμός πισίνας
  -ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ Μηχανοστάσιο
  -ΚΑΜΠΙΝΑ Μηχανοστασίου
  -COMPACT Μηχανοστάσιο
   Επενδύσεις πισίνας
  -Επένδυση πισίνας με βάψιμο
  -Επένδυση πισίνας με Liner
  -Επένδυση πισίνας με ψηφίδα-πλακάκια
  -Επένδυση πισίνας με βοτσαλοτό